Terug naar nieuwsoverzicht

 • Elektrotechniek Mechanica Mechatronica Aandrijftechniek Van Zelst Elektromotoren Sprang-Capelle - werk stage leerwerk

  Ontdek Mechatronica bij Van Zelst Aandrijftechniek

  Bij Van Zelst Elektromotoren duik je in de fascinerende wereld van elektromotoren, elektronica en mechanica. Wij bieden een baan of stage waar je écht in de vingers krijgt wat mechatronica inhoudt. Ons team, bestaande uit professionals van alle leeftijden, biedt je een leerrijke ervaring en een blik in de toekomst van aandrijftechniek. Wij doen mee op de Dag van de Techniek!

  Dag van de Techniek

  Ontdek wat aandrijftechniek voor jou in petto heeft. Kom naar de Dag van de Techniek, vrijdag 8 maart 2024 in Waalwijk. Daar leer je ons alvast een beetje kennen en laten we je meer zien over vele soorten aandrijvingen die we onderhouden, repareren en vervangen.

  Daarom kies je voor Van Zelst

  Ons specialisme in elektromotoren en mechatronica maakt jouw werk of stage bijzonder. Je leert over de techniek achter talloze machines en systemen, van koelinstallaties tot kermisattracties, van productiemachines tot transportsystemen. Nu de wereld steeds meer vertrouwt op elektrische aandrijvingen, biedt dit geweldige toekomstperspectieven. De combinatie van elektrotechniek en mechanica maakt elke dag boeiend en uitdagend.

  De praktijk is de beste leerschool

  Bij Van Zelst Elektromotoren en Aandrijftechniek krijg je de kans om praktijkervaring op te doen in een omgeving waar leren en ontwikkelen centraal staan. In onze moderne werkplaats in Sprang-Capelle ga je werken met alle eigentijdse technieken en machines voor het wikkelen, repareren en reviseren van elektromotoren en aandrijvingen. Wij geloven dat je mechatronica niet alleen in theorie, maar vooral in de praktijk leert. Grijp deze kans om deel uit te maken van een team waar innovatie en ervaring hand in hand gaan!

  Interesse in de aandrijftechniek van Van Zelst?

  – Tijdens de Dag van de Techniek: Je ontmoet de mensen van Van Zelst Elektromotoren tijdens de Dag van de Techniek in Waalwijk. Deze vindt plaats op vrijdag 8 maart 2024 van 10.00 tot 17.00 uur. Locatie: Aarts Packaging, Vijzelweg 10, Waalwijk.
  – Via een stage of leerwerkplek: Ga naar je docent of stagebegeleider en vertel dat je interesse hebt in Van Zelst Elektrotechniek.
  – Rechtstreeks solliciteren: Bel of mail voor een kennismaking met Van Zelst Elektromotoren (info@vanzelst.nl / 0416 – 273408). Ons team heet jou van harte welkom!

   

  Deel dit bericht:

Interessant voor u:

Cindy Klijn: “Controle willen houden ligt in mijn aard”

Cindy Klijn: “Controle willen houden ligt in mijn aard”

Cindy Klijn is de financieel-administratieve kracht van Van Zelst Elektromotoren. Zij is sinds 2018 ... Lees meer >

Officieel voorraadhoudend servicepartner Rotor elektromotoren

Officieel voorraadhoudend servicepartner Rotor elektromotoren

Van Zelst Elektromotoren en Rotor werken al ruim 25 jaar samen. Op 20 juni 2023 is deze samenwerking... Lees meer >

William Verstappen: “Opdrachten perfect en volgens afspraak uitvoeren”

William Verstappen: “Opdrachten perfect en volgens afspraak uitvoeren”

De werkplaats is het kloppend hart van Van Zelst Elektromotoren, waar techniek, inkoop en verkoop sa... Lees meer >

Adresgegevens

Van Zelst Elektromotoren BV
Raadhuisstraat 14
5161 BH Sprang-Capelle

tel: +31(0)416-273408 (ook 24-uurs service)
e-mail: info@vanzelst.nl