Terug naar nieuwsoverzicht

 • Cindy Klijn - Van Zelst Elektromotoren - 0363

  Cindy Klijn: “Controle willen houden ligt in mijn aard”

  Cindy Klijn is de financieel-administratieve kracht van Van Zelst Elektromotoren. Zij is sinds 2018 verantwoordelijk voor inkomende en uitgaande facturen, betalingen, debiteurenbeheer, verzekeringen en personeelszaken. “Het is een baan die vraagt om accuratesse, structuur en samenwerking. Geen dag is dezelfde.”

  Hoe kwam je bij Van Zelst terecht?

  “Ik werkte bij het administratiekantoor van Van Zelst, dus ik kende het bedrijf al. Rondom de ziekte en het overlijden van Erik van Zelst, die mede-eigenaar was van het familiebedrijf, was er de noodzaak om deze werkzaamheden te herverdelen. Later ben ik officieel bij Van Zelst in dienst gekomen. Ik heb het hier erg naar mijn zin.”

  Heb je veel contact met je collega’s?

  “De teamsfeer bij Van Zelst is heel collegiaal. Kantoor, werkplaats en magazijn hebben veel contact. We zien elkaar informeel bij de koffieautomaat, tijdens het eten, tijdens teamuitjes en natuurlijk bij de taart met verjaardagen. Ook voor serieuzere zaken als personeelsaangelegenheden, weten mijn collega’s mij te vinden. Een ander contactmoment is het wekelijkse MT-overleg, waar het managementteam strategische besluiten neemt.”

  Wat is jouw rol binnen het MT-overleg?

  “Controle willen houden, ligt in mijn aard en hoort bij de functie van financieel-administratief medewerker. Het is een van de puzzelstukjes in een bedrijf die op hun plaats moeten vallen. Financiële analyses helpen om het beleid bij te sturen. Niet alleen willen we weten hoe de orders lopen, maar ook welke bijdrage ze leveren aan omzet en winst. Ook bespreken we personeelsaangelegenheden en het debiteurenbeheer. Aan de hand daarvan nemen we strategische beslissingen. Zoals wat er voor nodig is om bepaalde assortimenten diensten uit te bouwen. Toen bijvoorbeeld de vraag naar service en reparatie op locatie groeide, hebben we extra aandacht besteed aan de ontwikkeling van de technische buitendienst met extra medewerkers en specialistisch materieel.”

  Wat is er sinds jouw komst veranderd op jouw afdeling?

  “Een bedrijf bij de tijd houden is een doorlopend proces. Wensen blijven er altijd en de laatste jaren hebben we weer flinke stappen gezet met de komst van een ERP-systeem waarin voorraden en orderstromen zijn ondergebracht. Daardoor hebben we de orderverwerking en de servicemeldingen uitstekend in beeld. Dat de status van een bestelling of opdracht real time bekend is, ervaren ook onze klanten als een voordeel.”

  Deel dit bericht:

Interessant voor u:

Vacature: Chauffeur bij Van Zelst Aandrijftechniek

Vacature: Chauffeur bij Van Zelst Aandrijftechniek

Als Chauffeur bij Van Zelst Aandrijftechniek kom je overal. Je verzorgt de levering van elektromotor... Lees meer >

Ononderbroken productieproces dankzij tijdige revisie koelmotor

Ononderbroken productieproces dankzij tijdige revisie koelmotor

Voor bedrijven in de voedselverwerkende industrie is het een voorwaarde om op élk moment te voldoen ... Lees meer >

Ontdek Mechatronica bij Van Zelst Aandrijftechniek

Ontdek Mechatronica bij Van Zelst Aandrijftechniek

Bij Van Zelst Elektromotoren duik je in de fascinerende wereld van elektromotoren, elektronica en me... Lees meer >

Adresgegevens

Van Zelst Elektromotoren BV
Raadhuisstraat 14
5161 BH Sprang-Capelle

tel: +31(0)416-273408 (ook 24-uurs service)
e-mail: info@vanzelst.nl