Terug naar nieuwsoverzicht

 • Van Zelst Elektromotoren - reparatie en vervanging-nieuwlevering elektromotoren stabilisatoren en aandrijvingen werkischip

  Revisie en nieuwlevering elektromotoren werkschip

  Van Zelst Elektromotoren repareert elektromotoren ook op locatie. Zoals onlangs op een werkschip. Daar zijn verschillende Rotor elektromotoren aanwezig. Niet alleen voor de bediening van de bewegende delen, maar ook voor de stabilisering van het schip. In totaal hebben we 6 elektromotoren gereviseerd en 1 elektromotor vervangen.

  Betrouwbaarheid elektromotoren

  De betrouwbaarheid van de elektromotoren is een belangrijk aspect bij dit werkschip, dat keien plaatst onder water. De installatie moet natuurlijk altijd werken, zonder haperingen. Ook onderweg in verre wateren, vaak op enorme afstand van het vasteland. En dus met nauwelijks een mogelijkheid om tussentijdse reparaties uit te voeren. Toen dit schip onlangs voor onderhoud in Nederland was, heeft Van Zelst Elektromotoren de elektrische aandrijvingen nagekeken. Eén van de motoren bleek na jaren trouwe dienst aan vervanging toe te zijn. De andere waren met een grondige revisiebeurt weer helemaal up-to-date.

  Rotor elektromotoren

  De elektromotoren zijn van het merk Rotor. Een van de A-merken waarvan Van Zelst Elektromotoren gecertificeerd dealer is. De klus die we hier hebben geklaard, verenigt alle disciplines die we in huis hebben: reparatie, levering en montage van elektromotoren en aandrijvingen. We voeren onze werkzaamheden niet alleen uit in onze eigen werkplaats in Sprang-Capelle, maar dus ook op locatie. In dit geval was ons serviceteam paraat in de nachtelijke uren. Een mooie klus op een imposant schip in een niet-alledaagse omgeving.

  Van Zelst Elektromotoren - reparatie en vervanging elektromotoren schip

  Contact met Van Zelst Elektromotoren

  Van Zelst Elektromotoren is altijd dichtbij. Ook op uw locatie. Voor onderhoud, reparatie, montage en nieuwlevering van alle elektromotoren en aandrijvingen: neem contact op met Van Zelst Elektromotoren.

  Deel dit bericht:

Interessant voor u:

Veilig werken bij Van Zelst Elektromotoren

Veilig werken bij Van Zelst Elektromotoren

Veilig werken is een serieus onderwerp bij Van Zelst Elektromotoren. Altijd al geweest. Dat moet ook... Lees meer >

Reparatie elektromotor warme ladder asfaltcentrale

Reparatie elektromotor warme ladder asfaltcentrale

Heb je ooit van een warme ladder gehoord? Dan heb je waarschijnlijk wel eens te maken met asfalt. Vo... Lees meer >

Nieuw ERP-systeem in gebruik genomen

Nieuw ERP-systeem in gebruik genomen

De recente eindejaarsperiode hebben we gebruikt voor het implementeren van een nieuw ERP-systeem.... Lees meer >

Adresgegevens

Van Zelst Elektromotoren BV
Raadhuisstraat 14
5161 BH Sprang-Capelle

tel: +31(0)416-273408 (ook 24-uurs service)
e-mail: info@vanzelst.nl