Van Zelst Elektromotoren is een modern technisch reparatie- en onderhoudsbedrijf. Uw elektromotoren, reductoren, pompen, generatoren, ventilatoren (en nog veel meer) zijn bij ons in goede handen. Dat is al zo sinds de oprichting in 1966 door Albert en Janny van Zelst. We zijn een echt familiebedrijf. U merkt dat aan de manier waarop klantgerichtheid is doorgegeven van ouders op zonen en aan al onze medewerkers. Het is ons zogezegd met de paplepel ingegoten.

Erik en Rob van Zelst

In 2000 namen de broers Erik en Rob van Zelst het bedrijf over en kwam de tweede generatie Van Zelst aan het roer. Onder hun leiding ontwikkelde Van Zelst Elektromotoren zich onverminderd door. Om meer ruimte te creëren voor voorraden, reparatiegoederen, werkplaatsfaciliteiten en interne logistiek werd het pand in 2012 flink uitgebreid. Het oppervlak van werkplaats, magazijn en kantoor werd zelfs meer dan verdubbeld.

Vakkennis en ervaring

Sinds het overlijden van broer en compagnon Erik in 2018 heeft Rob van Zelst de algehele leiding over Van Zelst Elektromotoren. Het borgen en doorontwikkelen van onze gespecialiseerde vakkennis is een van de interne speerpunten van ons team. Want technische ontwikkelingen houden niet op bij vandaag. Recent voerde Van Zelst Elektromotoren daarom verdere verbeteringen door in de procesautomatisering. Denk bijvoorbeeld aan de interne track & trace tijdens reparatie en revisie.

 

 

Oprichtingsakte_KvK_Van_Zelst_1966_jubileum_55jaar_2021
gevelbord_Van_Zelst_1965

 

 

Continuïteit in uw bedrijfsproces

Al ruim een halve eeuw is onze belangrijkste belofte: Van Zelst Elektromotoren zorgt voor continuïteit in uw bedrijfsproces. Er is geen machine, productielijn of installatie denkbaar zonder een goed functionerende aandrijving. Daarom is en blijft Van Zelst Elektromotoren uw betrouwbaar deskundig adres voor zowel mechanische als elektrische reparaties. Bijvoorbeeld het repareren en reviseren van elektromotoren en motorreductoren, het herwikkelen van statoren en ankers en het uitvoeren van werkzaamheden op locatie.

Moderne werkplaats

Steeds meer voorzieningen voor het optimaal repareren en reviseren van elektromotoren vonden hun weg naar onze moderne werkplaats. Zoals een uitbrandoven, spuitwand, kraanbaan, balanceerbank en de uitbreiding van de testopstelling voor elektromotoren en motorreductoren. Dat zorgt ervoor dat Van Zelst Elektromotoren alle werkzaamheden in eigen huis kan uitvoeren. Voor onze opdrachtgevers betekent dit nóg meer zekerheid en efficiency door samenwerking met een specialist die alle expertise van a tot z aan boord heeft.

Benieuwd?

Bent u verantwoordelijk voor het onderhoud in uw onderneming en bent u benieuwd naar ons moderne familiebedrijf van 55 jaar jong? Laten we dan kennismaken! Neem contact op met Van Zelst Elektromotoren.

Onze kwaliteit ...>

Onze merken ...>

Onderdelen ...>

Balanceren ...>

Levering van occasions ...>

Levering van nieuwe elektromotoren ...>

Interessant voor u:

Ontdek Mechatronica bij Van Zelst Aandrijftechniek

Ontdek Mechatronica bij Van Zelst Aandrijftechniek

Bij Van Zelst Elektromotoren duik je in de fascinerende wereld van elektromotoren, elektronica en me... Lees meer >

Cindy Klijn: “Controle willen houden ligt in mijn aard”

Cindy Klijn: “Controle willen houden ligt in mijn aard”

Cindy Klijn is de financieel-administratieve kracht van Van Zelst Elektromotoren. Zij is sinds 2018 ... Lees meer >

Officieel voorraadhoudend servicepartner Rotor elektromotoren

Officieel voorraadhoudend servicepartner Rotor elektromotoren

Van Zelst Elektromotoren en Rotor werken al ruim 25 jaar samen. Op 20 juni 2023 is deze samenwerking... Lees meer >

Adresgegevens

Van Zelst Elektromotoren BV
Raadhuisstraat 14
5161 BH Sprang-Capelle

tel: +31(0)416-273408 (ook 24-uurs service)
e-mail: info@vanzelst.nl