Maak kennis met het specialistenteam van Van Zelst Elektromotoren. Op deze teampagina zie je in de loop van de tijd steeds meer gezichten en lees je over hun werk. Zo kom je snel meer te weten over ons team.

Deskundigheid en ervaring

Ons team heeft deskundigheid en ruime ervaring in het analyseren, repareren, reviseren en testen van elektrische aandrijvingen. Uw elektromotoren, reductoren, pompen, generatoren, ventilatoren (en nog veel meer) kunt u dus gerust aan Van Zelst Elektromotoren overlaten. Ook voor advies en nieuwe elektromotoren bent u bij Van Zelst Elektromotoren aan het juiste adres.

Ons hechte team

Wij zijn trots op ons hechte team van techneuten en medewerkers voor en achter de schermen. Dit zijn de specialisten die verantwoordelijk zijn voor reparaties, revisies, onderhoud en advies. Niet alleen de praktijk is hun leerschool. Want omdat technische ontwikkelingen niet ophouden bij vandaag, krijgt ons team alle kansen om zich verder te ontplooien.

Vacatures

Van Zelst Elektromotoren is volop in ontwikkeling en heeft regelmatig vacatures. Ben jij op zoek naar een mooie technische baan? Hier vind je onze actuele vacatures. Geen vacature? Geen nood! Want Van Zelst Elektromotoren is altijd op zoek naar goede collegiale technische mensen met ervaring in aandrijvingen en elektromotoren. Neem eens contact op voor een afspraak. Met plezier laten we je kennismaken met je toekomstige collega's en met onze compleet uitgeruste werkplaats. Tot ziens in Sprang-Capelle, bij Van Zelst Elektromotoren!

Interessant voor u:

Ontdek Mechatronica bij Van Zelst Aandrijftechniek

Ontdek Mechatronica bij Van Zelst Aandrijftechniek

Bij Van Zelst Elektromotoren duik je in de fascinerende wereld van elektromotoren, elektronica en me... Lees meer >

Cindy Klijn: “Controle willen houden ligt in mijn aard”

Cindy Klijn: “Controle willen houden ligt in mijn aard”

Cindy Klijn is de financieel-administratieve kracht van Van Zelst Elektromotoren. Zij is sinds 2018 ... Lees meer >

Officieel voorraadhoudend servicepartner Rotor elektromotoren

Officieel voorraadhoudend servicepartner Rotor elektromotoren

Van Zelst Elektromotoren en Rotor werken al ruim 25 jaar samen. Op 20 juni 2023 is deze samenwerking... Lees meer >

Adresgegevens

Van Zelst Elektromotoren BV
Raadhuisstraat 14
5161 BH Sprang-Capelle

tel: +31(0)416-273408 (ook 24-uurs service)
e-mail: info@vanzelst.nl